Waalkade Tiel - GRATIS entree

Nieuws

Volledig programma bekend Volledig programma bekend
Terug

Sat 15 July 2017

Volledig programma bekend

Tom Odell, Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoordig e.a. toegevoegd

Met de bekendmaking van nog eens twaalf nieuwe namen is het volledige programma compleet. Tom Odell, Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoordig, The Charm The Fury, Sue The Night, The Kik met blazers en strijkers, Coely, Boef, Dool, Sevn Alias, Donnie en nieuw talent van Star On Stage staan 8 en 9 september op de 26e editie van het gratis festival.

Eerder bevestigde we al grote nationale festivalacts Kensington, Racoon en DI-RECT en internationale namen La Pegatina, Bazart, Kadavar, Mustii en VANT. Ook werden eerder Rondé en Nielson angekondigd én de absolute top van de Nederlandstalige hiphop-scene: Broederliefde, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Jonna Fraser en Kraantje Pappie. In combinatie met Navarone, Teske, Gallowstreet, Parel van de Betuwe Vokatus en de twaalf laatste namen hebben we een zeer breed programma neergezet dat op veel enthousiasme kan rekenen, zo bleek uit de reacties tijdens de programmapresentatie. De line-up van in totaal 30 acts biedt gevestigde namen en de nodige ruimte om nieuw talent te ontdekken.

Op vrijdag 8 september opent streamkoning Ronnie Flex met zijn Deuxperience Band het Festival op het Hoofdpodium gevolgd door de grootste rockband van Nederland, Kensington en festival favorieten La Pegatina. Op het Go-Tan Podium staan indiepop bands Sue the Night en Rondé. Het McBlossom Podium biedt ruimte voor de talenten van Star On Stage, de electropop van Mustii en de hiphop acts Coely en Jonna Fraser, beiden met live-band.

Op zaterdag 9 september wordt de line-up van het Hoofdpodium gevuld met Broederliefde, Nielson, Triggerfinger, Racoon, Tom Odell en De Jeugd van Tegenwoordig. Op het Go-Tan Podium gaat het overdag zeker een feestje worden met The Kik met blazers en strijkers, Gallowstreet en Kraantje Pappie. In de avond staat er met Bazart een van de populairste bands uit België op dit podium en sluit DI-RECT hier de avond af. Vokatus, Dool en The Charm The Fury zorgen op het McBlossom Podium voor een stevig begin van de zaterdag. Vervolgens zijn Teske, VANT en Kadavar hier te zien. Voordat Navarone het podium afsluit kun je bovendien als hiphop liefhebber je hart ophalen bij rappers Boef, Donnie en Sevn Alias die allen shows van elk een half uur direct achter elkaar verzorgen.

Zo staan er op 8 en 9 september 30 acts op de gratis 26e editie van Appelpop 2017:

Kensington // Tom Odell // Racoon // Triggerfinger // De Jeugd van Tegenwoordig // Broederliefde // La Pegatina // Ronnie Flex & Deuxperience Band // DI-RECT // Rondé // Kraantje Pappie // Bazart // Nielson // Jonna Fraser // The Kik met blazers en strijkers // Boef // Sue the Night // VANT // COELY // Navarone // The Charm The Fury // Kadavar // Dool // Sevn Alias // Teske // Donnie // Gallowstreet // Mustii // Vokatus // Star on Stage