Waalkade Tiel - GRATIS entree

Nieuws

KENSINGTON, KRAANTJE PAPPIE EN TESKE EERSTE NAMEN KENSINGTON, KRAANTJE PAPPIE EN TESKE EERSTE NAMEN
Terug

Fri 27 January 2017

KENSINGTON, KRAANTJE PAPPIE EN TESKE EERSTE NAMEN

Eerste namen bekend voor Appelpop 2017

Kensington, Kraantje Pappie en Teske zijn de eerste namen voor Appelpop 2017. Zij spelen op de gratis 26e editie die plaatsvindt op 8 en 9 september.

Kensington is de grootste Nederlandse rockband van dit moment en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Door de samenwerking met dj Armin van Buuren, die het nummer  ’Heading Up High’ bewerkte, explodeerde het succes helemaal en maakte de band ook naam in de internationale muziekindustrie.

Kraantje Pappie heeft met zijn goed ontvangen nieuwe album het komende festivalseizoen dikgedrukt in zijn agenda gezet. De titel van de plaat, ‘Crane III’, verwijst naar het drieluik dat met dit derde deel compleet is.

Zangeres, blogger en vlogster Teske is met haar online populariteit het ultieme voorbeeld van de nieuwe generatie Nederlandse sterren die met name via YouTube, Instagram en Facebook een trouwe fanbase opbouwt. Alleen met haar YouTube kanaal en Instagram account heeft ze al ruim 600.000 volgers en is ze dé veelbelovende act voor 2017.

Met deze eerste namen bieden we wederom een programma dat een combinatie laat zien van de top uit de Nederlandse muziekindustrie, het clubcircuit en opkomende talenten die op landelijk niveau al hun eerste grote successen hebben geboekt. Het gratis karakter maakt Appelpop bovendien tot een zeer uniek evenement. Ga naar de bio’s van Kensington, Kraantje Pappie en Teske voor meer informatie. Of kijk wat je als sponsor of vrijwilliger kunt betekenen.