Waalkade Tiel - GRATIS entree

Informatie

Praktisch Praktisch
Terug

Praktisch

Voor de bezoekers van het festival zijn er kluisjes beschikbaar. Het is mogelijk tegen betaling grote tassen gelabeld achter te laten, maar we raden je aan zo weinig mogelijk mee te nemen. Er is een beperkte beschikbaarheid van kluisjes en iedereen wordt bij de ingang gecontroleerd. Je tas zal dus zeker worden gecontroleerd. Bij grote belangstelling kunnen we het gebruik van een kluisje niet garanderen. Lees ook het festivalreglement goed door om te weten welke spullen je wel en niet mee mag nemen het terrein op.


Voor rolstoelgebruikers is er achterin de megatent een rolstoelpodium met uitzicht op het hoofdpodium en het Go-Tan podium.
Andere voorzieningen op het terrein zijn normale toiletten, een rolstoeltoilet en kassa’s waar je consumptiemunten kunt kopen, zowel contant als met pin. Op Appelpop wordt voor voedsel en drank met deze munten betaald. Catering wordt verzorgd door Events Catering Bevers, waar ook alleen met Appelpop munten kan worden betaald.


Ondanks dat de organisatie zich houdt aan de wettelijke normen voor geluidsoverlast, vragen wij onze bezoekers rekening te houden met het volume van de muziek die op het terrein en bij de podia te horen is. Het is verstandig om gehoorbescherming te dragen. Daarnaast wordt er op Appelpop gebruik gemaakt van lichteffecten die gevaar kunnen opleveren voor mensen met epilepsie of een overgevoeligheid voor licht.