Waalkade Tiel - GRATIS entree

Informatie

Munten presale Munten presale
Terug

Munten presale

Veelgestelde vragen

In 2018 konden er online munten worden gekocht. Veelgestelde vragen over deze presale vind je hieronder terug.

 

FAQ:

Kan de QR-code gescand worden op mijn mobiel?
Ja, dat kan zeker! Als je je telefoon met het scherm naar boven in de automaat legt, liggen de door jou bestelde munten binnen no time in de uitgiftebak. Zet wel even de verlichting van je scherm op maximaal.

Hoe werkt de actie?
Je krijgt elke 24ste munt gratis, dus koop je 24 munten, dan betaal je er 23. Koop je meer dan 24 munten dat krijg je 1 munt gratis, koop je 48 munten of meer dan krijg je er 2 gratis enz. De actie geldt tot 31 augustus 2018 23.59 uur. Voor de muntjes die daarna gekocht worden geldt de actie niet meer.

Kan ik munten kopen voor iemand anders?
Ja, dit kan. Stuur simpelweg de gekregen QR code door naar degene die de munten komt ophalen bij de presale automaat.

Hoe kan ik de munten betalen?
De munten kun je betalen via iDeal of Sofort.

Ik heb geen e-mail gekregen, wat nu?
Kijk nog even heel erg goed in je spambox. Mocht je echt niets kunnen vinden kun je contact opnemen met Payfield via info@payfield.nl

Waar kan in mijn munten ophalen?
Je kunt je munten alleen ophalen bij de presale automaten die bij de twee kassalocaties staan op de dijk (het hoge gedeelte). Als je via een van de ingangen komt vind je ze vanzelf als je op de asfaltweg blijft lopen. Als je via de veerpont op het Appelpopterrein komt en de weg omhoog volgt, loop je tegen een van de kassalocaties aan.

Wat als de automaat het niet doet?
We verwachten geen problemen. In geval van een storing kun je het nummer bellen dat op de automaten staat. Het probleem wordt zo snel mogelijk verholpen.

Als ik mijn munten in de voorverkoop koop heb ik dan gegarandeerd toegang tot het terrein?
Nee, de QR code geeft alleen het recht op munten. Mocht je het terrein toch niet meer opkomen kan het het geld van de niet opgehaalde munten worden teruggestort op je rekening.